Loading...

Please wait...

Parker Jotter bedrukken

Producten 1–36 van 47

Producten per pagina

Parker Jotter bedrukken? Natuurlijk, een Parker Jotter is mooi maar met je eigen opdruk erop, nog mooier. De Parker Jotter bedrukken kan op verschillende manieren en het verschilt per specifiek model welke mogelijkheden er zijn. In elk geval staat bij elk model vermeld wat de mogelijkheden zijn.

Globaal verdelen we de bewerkingen in bedrukking en in gravure.
Bedrukking :
Tampondruk, een opdruk die per PMS kleur gedaan wordt. Met een tampondruk kan je meerdere kleuren laten drukken, met een maximum van vier kleuren. Het nadeel van deze druktechniek is dat het drukvlak meestal klein is en als je een groot logo hebt, kan dat wel eens moeilijk worden. In dat geval kan je vaak uitwijken naar
Zeefdruk, een opdruk per PMS kleur op een groter drukvlak zodat je ook met grote logo’s je opdruk kunt laten maken. Zeefdruk op een groter drukvlak kan meestal met maximaal één drukkleur. Voor méér kleuren kan je ook bedrukken met
Fullcolor, een digitale fullcolor opdruk waarbij het voor de prijs niet uitmaakt hoeveel kleuren je wilt laten drukken want met deze druktechniek kunnen we alle kleuren in één keer drukken. Het drukvlak is niet hoog en meestal kan de digitale opdruk alleen op een witte ondergrond. Maar het grote voordeel is dat je heel veel kleuren kunt drukken en ook kleurnuances of kleurverlopen kunnen op deze manier gedrukt worden.

Soms kan de pen of de specifieke positie niet met ene opdruk bewerkt worden maar wel met een gravure.
Gravure kan geplaatst worden als bijvoorbeeld het logo geplaatst moet worden op een metalen ondergrond : een gravure is in zo’n geval te prefereren boven een opdruk met inkt omdat een gravure een absoluut blijvend resultaat is en een met inkt gedrukt logo op een metalen ondergrond kan in sommige gevallen tot vervaging leiden. Een gravure is altijd een subtiele en luxe bewerking.