Loading...

Please wait...

Parker Jotter London

4 producten

Producten per pagina

Parker Jotter London 2017

Parker heeft met zijn Parker Jotter London 2017 editie een schot in de roos: vier prachtige pennen, klassiek vormgegeven maar allemaal uniek en verwijzend naar een specifieke kleur en bouwstijl die in Londen te vinden is.
Zo komen we de magnifieke blauwe Skyline van Londen tegen die gevormd wordt door gebouwen zoals The Shard of Glass en de Pinnacle, Bishopsgate. Dan is er de bronze gotische architectuur in het gebouw waar het Britse Parlement gezeteld is. Iedereen kent, waarschijnlijk door de journaalbeelden, dit enorme gebouw dat geregeld in het nieuws is als het gaat over de Engelse politiek. Het classicisme in de kleur rood viert hoogtij in Buckingham Palace en St. Peters Church en deze bouw- elementen zijn terug te vinden op de pen. Tenslotte het post-modernisme in het zwart met zijn minimalistische kenmerken die je terug kunt vinden in gebouwen zoals het SIS-building, bekend van de James-Bond films. Ook de groep blauwe flatgebouwen ‘The Cirle’ zullen niet onbekend zijn. Kunstenaars die binnen deze stroming vallen zijn Jeff Koons.
London 2017 : Vier pennen die iets te vertellen hebben! Als je je klanten of relaties ook iets te vertellen hebt, denk dan eens aan het laten graveren van deze mooie pennen.