Loading...

Please wait...

ED Parker Jotter oranje Rollerball

Minimale afname is 50 stuks
SelecteerAantalVoordeelPrijs per stuk
50 11,60
100 7% 10,75
250 12% 10,25
500 15% 9,85
50 voor meerprijs per stuk 0,50 100 voor meerprijs per stuk 0,40 250 voor meerprijs per stuk 0,32 500 voor meerprijs per stuk 0,30
50 voor meerprijs per stuk 0,80 100 voor meerprijs per stuk 0,55 250 voor meerprijs per stuk 0,45 500 voor meerprijs per stuk 0,40
50 voor meerprijs per stuk 1,20 100 voor meerprijs per stuk 0,85 250 voor meerprijs per stuk 0,65 500 voor meerprijs per stuk 0,50
50 voor meerprijs per stuk 1,50 100 voor meerprijs per stuk 1,00 250 voor meerprijs per stuk 0,90 500 voor meerprijs per stuk 0,65
50 voor meerprijs per stuk 1,50 100 voor meerprijs per stuk 1,25 250 voor meerprijs per stuk 1,20 500 voor meerprijs per stuk 1,10
Zelf aantal bepalen
Instelkosten
€ 39,-
 • worden berekend bij opdruk in PMS kleur per kleur / motief / positie
 • worden berekend per motief en positie zoals bij gravure of fullcolor CMYK opdruk
 • zijn de kosten die gemaakt worden om een bepaalde drukmachine in te stellen voor een bepaald artikel zodat een bepaalde opdruk in een bepaalde kleur gedrukt kan worden.
 • alle andere startkosten zoals het aanmaken van drukinkten, zeeframen, drukfilms e.d. vallen onder deze instelkosten.
 • deze instellingen kunnen niet behouden worden omdat drukmachines mechanisch zijn en geen geheugen hebben. Vandaar dat, bij de meeste artikelen, er ook bij een exacte herhalingsopdracht, toch opnieuw instelkosten worden berekend omdat de machine opnieuw ingesteld moet worden.
Totaal inclusief instelkosten en verzenden
50 producten : 580,00
Gekozen Optie : 0,00
Bedrukking : 0,00
Instelkosten : 0,00
Totaal : 580,00
Excl. Btw. Inclusief verzenden naar één adres in NL of BE
Details

Parker Jotter oranje Rollerball

De specificaties van de Parker Jotter oranje Rollerball, de versie in oranje met zwart, uit de serie Parker Jotter rollerballs.
Het bovenste deel is stainless steel / RVS
Lengte 12,5 cm
Diameter 1 cm
Gewicht 11 gram
Zwartschrijvend
Dit product wordt geleverd in een standaard Parker doosje.

Is er verschil tussen een rollerball en een balpen?

Een rollerball is een soort fusie tussen een balpen en een vulpen. De inkt vloeit net als bij een vulpen makkelijk maar de schrijfpunt heeft net als een balpen een rollend balletje in de punt. Om uitdrogen te voorkomen, heeft de rollerball een dop. Het heeft dus het mechanisme van een balpen maar er wordt net als bij een vulpen een vloeibare waterbasis inkt gebruikt. In een balpen zit viskeuze inkt die veel stroperiger is. Vanwege de waterbasis inkt schrijft een rollerball makkelijker dan een balpen en is handiger in gebruik dan een vulpen omdat je lang niet zo vaak je vulling hoeft te wisselen. Een rollerball vulling is bij de kantooboekwinkel te koop.

Is er ook een etui voor een Parker Jotter?

Wij hebben een merkloos lederen etui dat van goede kwaliteit is en de meeste mensen nemen graag hun Parker mee in een etui. Een etui  voorkomt het dat je je pen kwijtraakt : het volume van het etui zorgt dat je je pen ook beter in beeld hebt. Met een lederen etui maak je van een pen een relatiegeschenk. Benieuwd geworden? Kijk dan naar ons product lederen etui

Hoe kan ik een oranje Parker Jotter inzetten voor promotie?

Een oranje Parker Jotter is natuurlijk uitermate geschikt voor het promoten van ons eigen Holland. Als je in je eigen bedrijf buitenlandse gasten hebt ontvangen, is het leuk om een oranje Parker Jotter mee te geven. De kleur zegt iets over ons land, de gravure van je logo zal je bedrijf onder de aandacht blijven brengen. Maar als je oranj ein je bedrijfslogo als kleur voert, ben je ook niet de enige…. Denk maar eens aan de logo’s van Nickelodeon, Fanta, Fedex, Orange telefoon. Bij de kleur oranje denk je al snel aan vrolijkheid, creativiteit. Bij heel lichte of juist de donkerder oranje tinten, denk je al snel aan herfsttinten en aarde-kleuren.

 • Merk artikel
 • Op meerdere manieren te bewerken
 • Mooi cadeau dat lang gebruikt zal worden
 • Aan te vullen met balpen en of etui
materiaalKunststof

Kunststoffen of (Engels) "plastics", zijn chemische verbindingen die door niet-natuurlijke scheikundige processen worden vervaardigd.

, Metaal

Een metaal is een scheikundig element uit een van de volgende reeksen in het periodiek systeem der elementen: Alkalimetalen, Aardalkalimetalen, Overgangsmetalen of Hoofdgroepmetalen.

minimale afname50
schrijfkleurZwart
kleurOranje
druktechniekGravure
 • Bij gravure op metaal wordt er een laserstraal gericht op het metaal, die de vorm van het logo volgt.
 • Een lasergravure kan niet ingekleurd worden met een bepaalde kleur. De kleur van de gravure kan witzilver zijn, tot grijs tot zwart: afhankelijk van de metaalsoort en de instelling van de laserstraal, zal de ‘kleur’ verschijnen.
 • De exacte gravurekleur is niet altijd voorspelbaar en kan ook afwijken van voorgaande gravures / voorgaande leveringen of monsters.
, per pms kleur
 • Een PMS-kleur is een volle kleur die met één kleur inkt gedrukt wordt.
 • De drukinkt wordt altijd ‘vers’ aangemaakt en de inkt is dik, zoals bijvoorbeeld acrylverf of verf uit blik.
 • Soms kan met een zeef een percentage van de kleur gedrukt worden zodat er een lichtere kleur ontstaat maar meestal moet er voor elke tint lichter, een aparte inkt in een nieuwe kleur worden aangemaakt.
 • PMS-C kleurnummers worden gebruikt voor een ‘coated’ ondergrond zoals kunststof, textiel, folie, en keramiek.
 • PMS-U kleurnummers worden gebruikt voor een ‘uncoated’ ondergrond zoals papier. C-nummers en U-nummers zijn niet identiek.
 • De exacte kleurweergave van een PMS-kleur opdruk, wordt mede gepaald door het materiaal en de kleur en de structuur van de ondergrond : die 3 elementen hebben invloed op de uiteindelijke drukkleur. Op een gekleurde ondergrond zal een opdruk vaak anders uitkomen dan op een witte ondergrond.
 • bij bedrukking op KERAMIEK geldt: De drukinkten die gebruikt worden bij keramiek om logo's op het glazuur te branden, zijn op basis van natuurlijke grondstoffen waardoor een exacte PMS-kleur weergave niet altijd mogelijk is. De originele PMS kleur wordt altijd zo accuraat mogelijk benaderd maar kleurverschillen kunnen voorkomen.Hoe de gedrukte / ingebrande kleur uiteindelijk zal uitvallen, is niet altijd te voorspellen.
soort penRollerbal
merkParker
levertijdcirca 10 werkdagen
De levertijd gaat uit van een gemiddeld aantal werkdagen NA het akkoord op de digitale proef. Periodiek zijn levertijden langer dan gemiddeld, met name in de zomervakantie en de kerstvakantie. Als u het artikel per se op een bepaalde datum moet ontvangen, bespreekt u dit dan met onze medewerksters omdat de gemiddelde levertijd met nadruk een gemiddelde is en geen absolute; soms wordt eerder maar soms wordt ook later geleverd, e.e.a. afhankelijk van drukcapaciteit en transporttijd. Weekend en feestdagen gelden niet als werkdagen. Indien u een uiterste leverdatum hebt, dient u dit beslist en altijd schriftelijk bij aanvang van de order te melden. Genoemde, geplande of gewenste levertijden zijn onder voorbehoud van voorraad, drukcapaciteit en onvoorziene omstandigheden bij bv drukkerij of koerier. Een artikel kan tijdelijk uitverkocht of blijvend uit productie zijn. Wij doen het uiterste om deze informatie op de site actueel te houden. Geen voorraad geeft geen recht op tegemoetkomingen. Leveringen later dan genoemd, gepland of gewenst, kunnen nooit recht geven op annulering, restitutie of tegemoetkomingen.
mechanisme penDop
drukhoogte pentot 10 mm hoogte
Bewerking
 • opdruk per PMS kleur op het metalen deel, op 35 x 5 mm
 • opdruk per PMS kleur op het gekleurde deel op 50 x 5 mm
 • gravure op het metalen deel, op 35 x 5 mm

Leest u a.u.b. de informatie die bij ‘details‘ gegeven wordt bij de druktechniek.

Prijzen

Prijzen gaan uit van

 • door u aangeleverd bruikbaar EPS-gevectoriseerd artwork bestand;
 • bewerking op 1 positie op het artikel tenzij anders aangegeven
 • standaard levering op 1 adres op de begane grond in Nederland (uitgezonderd waddeneilanden) of België
 • prijzen onder voorbehoud van fouten in de rekenmodule, typfouten en prijsstijgingen die nog niet in het systeem verwerkt zijn. Prijzen zijn onderhevig aan schommelingen.
 • betaling binnen 14 dagen voor Nederlandse bedrijven en vooraf betaling voor bedrijven buiten Nederland, particulieren, stichtingen en verenigingen
 • onder-overlevering tot maximaal 10 procent kan voorkomen. Wij factureren het werkelijk geleverd aantal.
 • bij onbedrukt geleverde artikelen, is het minimale orderbedrag euro 135,-.
Levertijden

Levertijden

 • gaan uit van een gemiddeld aantal werkdagen NA het akkoord op de digitale proef.
 • geven een indicatie van de geplande leverdatum, niet een garantie op dat exacte aantal dagen. Weekend en feestdagen gelden niet als werkdagen.
 • zijn periodiek langer dan gemiddeld, met name in de zomervakantie en voor Kerst.
 • Als u het artikel per se op een bepaalde datum moet ontvangen, bespreekt u dit dan met onze medewerksters omdat de gemiddelde levertijd met nadruk een gemiddelde is en geen absolute; soms wordt eerder maar soms wordt ook later geleverd, e.e.a. afhankelijk van drukcapaciteit en transporttijd.
 • Indien u een uiterste leverdatum hebt, dient u dit beslist en altijd schriftelijk bij aanvang van de order te melden.
 • Genoemde, geplande of gewenste levertijden zijn onder voorbehoud van voorraad, drukcapaciteit en onvoorziene omstandigheden bij bv drukkerij of koerier.
 • Een artikel kan tijdelijk uitverkocht of blijvend uit productie zijn. Wij doen het uiterste om deze informatie op de site actueel te houden. Geen voorraad geeft geen recht op tegemoetkomingen.
 • Leveringen later dan genoemd, gepland of gewenst, kunnen nooit recht geven op annulering, restitutie of tegemoetkomingen.
Bestelproces

Hoe verloopt het proces

 • Promo2000 ontvangt je aanvraag en neemt contact met je op om kleur en aantal en logo te bespreken.
 • Je ontvangt gratis een digitale drukproef van het artikel met je logo.
 • Na akkoord op de proef start de daadwerkelijke productie.
 • Bedrijven met een KvK inschrijving in Nederland ontvangen achteraf een factuur. Bij particulieren, stichtingen en leveringen in het buitenland kan een vooruitbetaling worden gevraagd.
 • Gratis digitale drukproef bij order
 • Gratis verzending naar 1 adres in NL
 • Persoonlijk contact
 • Snelle levertijden