Loading...

Please wait...

Pennen bedrukken

Categories

  • Geen categorieën

Producten 1–36 van 47

Producten per pagina

Parker Jotter pennen

Parker Jotter pennen bedrukken, doe je bij bij Parkerjotter.nl. Deze site is onderdeel van Promo2000, één van de grootste en vooral best gesorteerde en gespecialiseerde bedrijven voor promotiepennen.

Iedereen kijkt naar pennen met opdruk, je ziet onbewust maar toch direct al wat er op staat zonder dat je je het realiseert. Toch blijft de reclameboodschap op een pen wel in je gedachten en je zal de volgende keer dat je het woord of de bedrijfsnaam ziet, onmiddellijk herkennen.  Logisch dat balpennen bedrukken nog steeds een succesvol promotiemiddel is. Het is dan ook niet vreemd dat de pen als best presterende promotiemiddel wordt gewaardeerd (Emerce). Er zijn meer redenen waarom pennen het zo goed doen als reclamemiddel. En wat duurdere pen zoals van Parker Jotter, zijn blijvende, waardevolle en vooral waardevaste relatiegeschenken.

Kortom: bedrukte pennen zijn een ideale en goedkope manier om op te vallen bij jouw klanten, prospects en relaties. Wees slim en effectief in jouw marketing door bedrukte pennen weg te geven aan personeel en relaties.

Bedruk of graveer je Parker Jotter pennen met

  • je logo
  • je bedrijfsnaam
  • je website
  • quotes en slogans die aansluiten bij jouw bedrijfsfilosofie

De mogelijkheden voor bedrukte pennen zijn eindeloos!