Loading...

Please wait...

Bedrukte Parker Jotter balpen wit

 • Gratis visual
  Een visual is een eerste ontwerp waarop je logo op het product te zien is.
  De visual is gratis en veranderingen daarop, in het redelijke, zijn ook gratis.
  De customer service medewerkster maakt deze visuals voor je.
  De nadruk ligt op layout en het totale plaatje.
 • Gratis digitale drukproef
  Een digitale drukproef maakt de technisch tekenaar nadat je de visual hebt goedgekeurd.
  Deze proef is exact uitgemeten en ingetekend omdat van die proef de drukfilm wordt gemaakt.
  Deze digitale drukproef is gratis. Eén aanpassing daarvan, ook.
  Extra aanpassingen kunnen berekend gaan worden.
 • Snelle levertijden
  De genoemde levertijd is een gemiddelde tijd gemeten in een aantal werkdagen ná het akkoord op de digitale drukproef.
  De daadwerkelijke levertijd kan afwijken van het gemiddelde.
 • Gratis verzending
  Gratis verzending naar 1 adres in NL en in bijna alle gevallen ook gratis naar BE.
  Wij leveren op de Waddeneilanden en op beurzen alleen in overleg.
 • Professioneel bedrukken of graveren
  Promo2000 werkt samen met drukspecialisten van hoog niveau.
 • Persoonlijk contact
  We staan je graag te woord via telefoon, mail of chat om je verder te helpen!
Minimale afname is 50 stuks
Selecteer Aantal Voordeel Prijs per stuk
50 4,60
100 11% 4,10
250 12% 4,05
500 13% 4,00
750 15% 3,90
1000 18% 3,75
Meerprijs per stuk 0,00
Meerprijs per stuk 0,00
Meerprijs per stuk 0,00
50 voor meerprijs per stuk 0,50 100 voor meerprijs per stuk 0,35 250 voor meerprijs per stuk 0,30 500 voor meerprijs per stuk 0,25 750 voor meerprijs per stuk 0,25 1000 voor meerprijs per stuk 0,23
50 voor meerprijs per stuk 0,90 100 voor meerprijs per stuk 0,55 250 voor meerprijs per stuk 0,45 500 voor meerprijs per stuk 0,35 750 voor meerprijs per stuk 0,35 1000 voor meerprijs per stuk 0,30
50 voor meerprijs per stuk 1,35 100 voor meerprijs per stuk 0,80 250 voor meerprijs per stuk 0,65 500 voor meerprijs per stuk 0,55 750 voor meerprijs per stuk 0,50 1000 voor meerprijs per stuk 0,42
50 voor meerprijs per stuk 2,00 100 voor meerprijs per stuk 1,10 250 voor meerprijs per stuk 0,90 500 voor meerprijs per stuk 0,75 750 voor meerprijs per stuk 0,65 1000 voor meerprijs per stuk 0,55
50 voor meerprijs per stuk 0,80 100 voor meerprijs per stuk 0,40 250 voor meerprijs per stuk 0,30 500 voor meerprijs per stuk 0,25 750 voor meerprijs per stuk 0,25 1000 voor meerprijs per stuk 0,20
50 voor meerprijs per stuk 0,50 100 voor meerprijs per stuk 0,40 250 voor meerprijs per stuk 0,35 500 voor meerprijs per stuk 0,30 750 voor meerprijs per stuk 0,30 1000 voor meerprijs per stuk 0,25
50 voor meerprijs per stuk 0,90 100 voor meerprijs per stuk 0,55 250 voor meerprijs per stuk 0,40 500 voor meerprijs per stuk 0,35 750 voor meerprijs per stuk 0,35 1000 voor meerprijs per stuk 0,32
Zelf aantal bepalen
Instelkosten
€ 39,-
 • worden berekend bij opdruk in PMS kleur per kleur / motief / positie
 • worden berekend per motief en positie zoals bij gravure of fullcolor CMYK opdruk
 • zijn de kosten die gemaakt worden om een bepaalde drukmachine in te stellen voor een bepaald artikel zodat een bepaalde opdruk in een bepaalde kleur gedrukt kan worden.
 • alle andere startkosten zoals het aanmaken van drukinkten, zeeframen, drukfilms e.d. vallen onder deze instelkosten.
 • deze instellingen kunnen niet behouden worden omdat drukmachines mechanisch zijn en geen geheugen hebben. Vandaar dat, bij de meeste artikelen, er ook bij een exacte herhalingsopdracht, toch opnieuw instelkosten worden berekend omdat de machine opnieuw ingesteld moet worden.
Totaal inclusief instelkosten en verzenden
50 producten : 230,00
Gekozen Optie : 0,00
Bedrukking : 0,00
Instelkosten : 0,00
Totaal : 230,00
Excl. Btw. Inclusief verzenden naar één adres in NL of BE
Details
 • Merk artikel
 • Op meerdere manieren te bewerken

Bedrukte Parker Jotter balpen wit van parkerjotter.nl

Bedrukte Parker Jotter balpen wit behoort tot de meest verkochte balpennen ter wereld. Dit model is verkrijgbaar in blauw, rood, zwart en wit. Wit heeft een groot voordeel: een opdruk in PMS kleuren geeft een veel mooier resultaat dan eenzelfde opdruk op een gekleurde ondergrond. Bovendien kunnen we de witte versie voorzien van een fullcolor opdruk. Uiteraard kan dit model ook met gravure geleverd. Er is ook een rollerball in wit /parker-jotter-witte-rollerball/

De Parker Jotter balpennen zijn tijdloos

Bedrukte Parker Jotter balpen wit zijn tijdloos klassiek, en vooral natuurlijk heel herkenbaar. Relaties en klanten vinden het altijd fijn om er een Parker balpen te ontvangen. En met je logo erop, wordt je bedrijf ook heel herkenbaar in beeld gebracht en niet snel vergeten.

Schrijfkleuren van witte Parker Jotter balpennen

De schrijfkleur voor deze Parker Jotter Standaard witte balpen, is verkrijgbaar in zwart en blauw. Je kunt jouw keuze doorgeven aan onze customer-service medewerksters: zij nemen contact met je op over jouw eventuele bestelling én over de bewerking van de balpen. Parker balpennen leveren we in originele Parker doosjes. Op de afbeelding zie je het gangbare model van dit moment, maar Parker heeft wel eens een model van een doosje aangepast of gewijzigd zonder dat van te voren mee te delen, dit zou dus voor kunnen komen.

Verschillende kleuren Parker Jotter balpennen

Dit model is verkrijgbaar in de kleuren wit, donkerblauw, rood, zwart, roze, oranje, lichter blauw, en geel. Ook is er een versie in geheel metaal. Deze Jotter Steel  kunnen wij zowel met een verchroomde clip als met een vergulde clip leveren. Bovendien zijn er meer modellen dan de ‘standaard Jotter’. Neem maar eens een kijkje bij de Jotter Core, Jotter XL, Jotter Premium, Jotter London en de giftsets die Parker aanbiedt.

Hoe kan je Paker Jotter pennen bedrukken?

De Parker Jotter witte balpen kan je per PMS kleur bedrukken met een tampondruk op een klein drukformaat of met zeefdruk op een groot drukformaat. Maar ook een fullcolor opdruk is mogelijk. Of anders kies je voor een gravure. Kijk maar onder de tab ‘Bewerking’, daar staan alle details.

minimale afname50
schrijfkleurBlauw, Zwart
kleurWit, Zwart
druktechniekFullcolour
 • Een full colour opdruk wordt meestal digitaal gedrukt.
 • Voordeel : alle kleuren worden tegelijkertijd gedrukt dus opdruk met veel kleuren is goedkoop.
 • Voordeel: zowel kleurverlopen als foto-afbeeldingen kunnen gedrukt worden, evenals losse kleuren.
 • Nadeel: een exacte PMS-kleur drukken is in veel gevallen niet haalbaar. Wel zal de PMS-kleur redelijk benaderd worden.
 • Let op : een opdruk op een gekleurd artikel / gekleurde ondergrond, geeft een ander resultaat dan dezelfde opdruk op een witte ondergrond.
, Gravure
 • Bij gravure op metaal wordt er een laserstraal gericht op het metaal, die de vorm van het logo volgt.
 • Een lasergravure kan niet ingekleurd worden met een bepaalde kleur. De kleur van de gravure kan witzilver zijn, tot grijs tot zwart: afhankelijk van de metaalsoort en de instelling van de laserstraal, zal de ‘kleur’ verschijnen.
 • De exacte gravurekleur is niet altijd voorspelbaar en kan ook afwijken van voorgaande gravures / voorgaande leveringen of monsters.
, per pms kleur
 • Een PMS-kleur is een volle kleur die met één kleur inkt gedrukt wordt.
 • De drukinkt wordt altijd ‘vers’ aangemaakt en de inkt is dik, zoals bijvoorbeeld acrylverf of verf uit blik.
 • Soms kan met een zeef een percentage van de kleur gedrukt worden zodat er een lichtere kleur ontstaat maar meestal moet er voor elke tint lichter, een aparte inkt in een nieuwe kleur worden aangemaakt.
 • PMS-C kleurnummers worden gebruikt voor een ‘coated’ ondergrond zoals kunststof, textiel, folie, en keramiek.
 • PMS-U kleurnummers worden gebruikt voor een ‘uncoated’ ondergrond zoals papier. C-nummers en U-nummers zijn niet identiek.
 • De exacte kleurweergave van een PMS-kleur opdruk, wordt mede gepaald door het materiaal en de kleur en de structuur van de ondergrond : die 3 elementen hebben invloed op de uiteindelijke drukkleur. Op een gekleurde ondergrond zal een opdruk vaak anders uitkomen dan op een witte ondergrond.
 • bij bedrukking op KERAMIEK geldt: De drukinkten die gebruikt worden bij keramiek om logo's op het glazuur te branden, zijn op basis van natuurlijke grondstoffen waardoor een exacte PMS-kleur weergave niet altijd mogelijk is. De originele PMS kleur wordt altijd zo accuraat mogelijk benaderd maar kleurverschillen kunnen voorkomen.Hoe de gedrukte / ingebrande kleur uiteindelijk zal uitvallen, is niet altijd te voorspellen.
soort penBalpen
merkParker
levertijdcirca 10 werkdagen
De levertijd gaat uit van een gemiddeld aantal werkdagen NA het akkoord op de digitale proef. Periodiek zijn levertijden langer dan gemiddeld, met name in de zomervakantie en de kerstvakantie. Als u het artikel per se op een bepaalde datum moet ontvangen, bespreekt u dit dan met onze medewerksters omdat de gemiddelde levertijd met nadruk een gemiddelde is en geen absolute; soms wordt eerder maar soms wordt ook later geleverd, e.e.a. afhankelijk van drukcapaciteit en transporttijd. Weekend en feestdagen gelden niet als werkdagen. Indien u een uiterste leverdatum hebt, dient u dit beslist en altijd schriftelijk bij aanvang van de order te melden. Genoemde, geplande of gewenste levertijden zijn onder voorbehoud van voorraad, drukcapaciteit en onvoorziene omstandigheden bij bv drukkerij of koerier. Een artikel kan tijdelijk uitverkocht of blijvend uit productie zijn. Wij doen het uiterste om deze informatie op de site actueel te houden. Geen voorraad geeft geen recht op tegemoetkomingen. Leveringen later dan genoemd, gepland of gewenst, kunnen nooit recht geven op annulering, restitutie of tegemoetkomingen.
Bewerking

Er zijn verschillende bewerkingen mogelijk:

 • tampondruk op het witte deel op 45 x 6 mm, maximaal 4 kleuren
 • tampondruk op het metalen deel op 30 x 6 mm, maximaal 4 kleuren
 • zeefdruk op het witte deel op 35 x 22 mm, met maximaal één kleur.
 • fullcolor opdruk op het witte deel op 45 x 5 mm
 • identieke gravure ( telkens exacte dezelfde gravure van bv logo en of tekst) op 30 x 6 mm
 • optie prijs op aanvraag:
 • naamsgravure : op elke pen een andere naam, prijs op aanvraag

Leest u a.u.b. de informatie die bij ‘details‘ gegeven wordt bij de druktechniek.

Prijzen

Prijzen gaan uit van

 • door u aangeleverd bruikbaar EPS-gevectoriseerd artwork bestand;
 • bewerking op 1 positie op het artikel tenzij anders aangegeven
 • standaard levering op 1 adres op de begane grond in Nederland (uitgezonderd waddeneilanden) of België
 • prijzen onder voorbehoud van fouten in de rekenmodule, typfouten en prijsstijgingen die nog niet in het systeem verwerkt zijn. Prijzen zijn onderhevig aan schommelingen.
 • betaling binnen 14 dagen voor Nederlandse bedrijven en vooraf betaling voor bedrijven buiten Nederland, particulieren, stichtingen en verenigingen
 • onder-overlevering tot maximaal 10 procent kan voorkomen. Wij factureren het werkelijk geleverd aantal.
 • bij onbedrukt geleverde artikelen, is het minimale orderbedrag euro 135,-.
Levertijden

Levertijden

 • gaan uit van een gemiddeld aantal werkdagen NA het akkoord op de digitale proef.
 • geven een indicatie van de geplande leverdatum, niet een garantie op dat exacte aantal dagen. Weekend en feestdagen gelden niet als werkdagen.
 • zijn periodiek langer dan gemiddeld, met name in de zomervakantie en voor Kerst.
 • Als u het artikel per se op een bepaalde datum moet ontvangen, bespreekt u dit dan met onze medewerksters omdat de gemiddelde levertijd met nadruk een gemiddelde is en geen absolute; soms wordt eerder maar soms wordt ook later geleverd, e.e.a. afhankelijk van drukcapaciteit en transporttijd.
 • Indien u een uiterste leverdatum hebt, dient u dit beslist en altijd schriftelijk bij aanvang van de order te melden.
 • Genoemde, geplande of gewenste levertijden zijn onder voorbehoud van voorraad, drukcapaciteit en onvoorziene omstandigheden bij bv drukkerij of koerier.
 • Een artikel kan tijdelijk uitverkocht of blijvend uit productie zijn. Wij doen het uiterste om deze informatie op de site actueel te houden. Geen voorraad geeft geen recht op tegemoetkomingen.
 • Leveringen later dan genoemd, gepland of gewenst, kunnen nooit recht geven op annulering, restitutie of tegemoetkomingen.
Bestelproces

Hoe verloopt het proces

 • Promo2000 ontvangt je aanvraag en neemt contact met je op om kleur en aantal en logo te bespreken.
 • Je ontvangt gratis een digitale drukproef van het artikel met je logo.
 • Na akkoord op de proef start de daadwerkelijke productie.
 • Bedrijven met een KvK inschrijving in Nederland ontvangen achteraf een factuur. Bij particulieren, stichtingen en leveringen in het buitenland kan een vooruitbetaling worden gevraagd.
 • Gratis visual
  Een visual is een eerste ontwerp waarop je logo op het product te zien is.
  De visual is gratis en veranderingen daarop, in het redelijke, zijn ook gratis.
  De customer service medewerkster maakt deze visuals voor je.
  De nadruk ligt op layout en het totale plaatje.
 • Gratis digitale drukproef
  Een digitale drukproef maakt de technisch tekenaar nadat je de visual hebt goedgekeurd.
  Deze proef is exact uitgemeten en ingetekend omdat van die proef de drukfilm wordt gemaakt.
  Deze digitale drukproef is gratis. Eén aanpassing daarvan, ook.
  Extra aanpassingen kunnen berekend gaan worden.
 • Snelle levertijden
  De genoemde levertijd is een gemiddelde tijd gemeten in een aantal werkdagen ná het akkoord op de digitale drukproef.
  De daadwerkelijke levertijd kan afwijken van het gemiddelde.
 • Gratis verzending
  Gratis verzending naar 1 adres in NL en in bijna alle gevallen ook gratis naar BE.
  Wij leveren op de Waddeneilanden en op beurzen alleen in overleg.
 • Professioneel bedrukken of graveren
  Promo2000 werkt samen met drukspecialisten van hoog niveau.
 • Persoonlijk contact
  We staan je graag te woord via telefoon, mail of chat om je verder te helpen!